Следвайте Гласове в Милиардерът Илон Мъск публикува в сряда видео, на

...
Следвайте Гласове в Милиардерът Илон Мъск публикува в сряда видео, на
Коментари Харесай

Илон Мъск влезе с мивка в ръцете в централата на Туитър

Следвайте " Гласове " в 
Милиардерът Илон Мъск разгласява в сряда видео, на което се вижда по какъв начин той влиза в централата на " Туитър " с огромна мивка в ръцете, намеквайки, че към този момент е притежател на компанията. Той даже промени описанието си в обществената мрежа на " Chief Twit " ( Шеф Туит).

Към видеото Мъск добави текст с думата, която на британски език се употребява за мивка (sink), само че като глагол може да има смисъла на " разбирам изцяло, одухотворявам ", когато след нея следва " in ": " Entering Twitter HQ - let that sink in! " ( в дословен превод: " Влизам в централата на " Туитър " и дано това да бъде добре разбрано ".

На страницата на Нюйоркската фондова борса може да се види, че акциите на " Туитър " (Twitter) няма да се търгуват в петък на Уолстрийт, защото тогава изтича срокът, даден на Мъск да завърши договорката на стойност 44 милиарда $ за придобиването на обществената медия. Очакванията са договорката да завърши на първичната си стойност от 54,2 $ за акция. В сряда книжата на " Туитър " се търгуваха на Уолстрийт на цена от 53,35 $, напомня Българска телеграфна агенция.

Източник: Дневник

 
 
 
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР